Ιστορική Αναδρομή

Η εταιρία ΜΠΑΜΠΗΣ ιδρύθηκε το 1987. Μια αρχικά μικρή επιχείρηση στο χώρο των πωλήσεων μεταχειρισμένων τροχόσπιτων και επαγγελματικών φορτηγών, με έδρα στη Βουλιαγμένη Αττικής όπου επεκτάθηκε και στον τομέα πωλήσεων καντινών και ξεκίνησε την εισαγωγή και εξαγωγή τους.

Από την αρχή του 2000 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στον νέο της χώρο στα Σπάτα Αττικής, στο πρώτο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σπατών – Λούτσας.

Με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, η εταιρία «Μπάμπης» δημιούργησε ένα καινούριο τμήμα για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (www.metalexoplismoi.gr). Αυτό επιτρέπει στον πελάτη να προμηθευτεί τα πάντα από μία μόνο πηγή, και χωρίς την μεσολάβηση τρίτων, κάνοντας όλη την διαδικασία εύκολη και πάρα πολύ οικονομική.

Η εταιρία «Μπάμπης» διερεύνησε διεξοδικά πολλούς κατασκευαστές και επέλεξε αυτούς που έχουν επιβεβαιώσει τη θέση τους στην ευρωπαϊκή αγορά. Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε σ΄ εμάς φέρουν το ευρωπαϊκό σήμα ποιότητας.

Τα προϊόντα

  • Τα προϊόντα της επιχείρησης ΜΠΑΜΠΗΣ αυτή τη στιγμή είναι τα εξής:
    Καντίνες, ρυμουλκούμενες και αυτοκινούμενες – καινούριες και μεταχειρισμένες – με εξοπλισμό ή χωρίς, με έγκριση τύπου οχήματος «όχημα ειδικής χρήσης− ειδικού σκοπού» από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών-Διεύθυνση Τεχνολογίας Οχημάτων.
  • Κοντέινερ, Γραφεία, Τροχοβίλες – καινούριες και μεταχειρισμένες.
  • Ανοξείδωτες ( Inox) κατασκευές και επαγγελματικά ψυγεία

Η καντίνα στην Ελλάδα είναι γνωστή με πολλές ονομασίες.

Ρυμουλκούμενη καντίνα, κινητή καντίνα, συρόμενη καντίνα, τροχήλατη καντίνα, τροχήλατο αναψυκτηρίο (καντίνα), τρέιλερ καντίνα, ξύλινη καντίνα, σταθερή καντίνα, αυτοκινούμενη καντίνα, καντίνα αυτοκίνητο, καντίνα-κυλικείο, καντίνα-αναψυκτήριο…
Στο κατάστημά μας εκτός καντίνες προς πώληση, θα βρείτε και καντίνες προς ενοικίαση.
Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει ακόμα την ολική ανακαίνιση την παλιά σας καντίνα!

Δραστηριότητα

<<ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΝΤΙΝΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ>> Ενοικιάσεις – Εμπορία – Πάρκιν – Μεσιτεία- Εισαγωγές – Εξαγωγές – καινούρια και μεταχειρισμένα Καντίνες – Αυτοκίνητα – Τρέιλερ – Τροχοβίλες – Διεκπεραιώσεις Αυτοκινητιστικών Υποθέσεων – Άδειες λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το μέλλον Η επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης ΜΠΑΜΠΗΣ είναι συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα και αισθητική των προϊόντων, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των αγοραστών.
Ο Στόχος μας
Είναι η αναβάθμιση και η βελτίωση της καντίνας, πάντα σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρίες επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.